Årets julekalender

I år, som tidligere år, har geocaching folket i Østfold arrangert en geocachingvri på julekalenderen. Vi hadde egentlig bestemt oss tidlig for at vi ikke skulle være aktive i denne med tanke på kosten det medfører å passere broen daglig samt at det ville bli mye drivstoff som kom til å gå med.

Oi hvor vi tok feil. De første dagene dukket det til stadighet opp nye cacher i Sarpsborg traktene, og vi slang oss på. Så langt har vi funnet de fleste av cachene og henger godt med i øvre siktet av poengskalaen (det tildeles poeng i henhold til et regelsett for funnene). Ikke nok med det, men vi har også fått hederlig omtale på forumet for at vi dukker opp, så vi har gjort oss bemerket på flere måter.

Nest år skal vi ikke se bort fra at vi også kommer til å prøve å få lov til å bidra med et utlegg også. Utleggene så langt har stort sett vært av veldig høy kvalitet, så vi har definitivt blitt inspirert underveis.

Takk til alle COene som har lagt ut så langt, samt til dommerteamet som trekker det hele sammen på en fin måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *