1000 cacher: Årets uoffisielle mål nådd!

Tidligere i desember tenkte jeg på hva som var mitt geocaching mål for året. Jeg hadde vel tidligere bestemt meg for at jeg ønsket å nå 1000 funn i år, og det var vel innerst inne dette som var målet mitt.

For å kunne nå dette målet manglet jeg i går 29 funn. For å komme så nærme dette som mulig ble jeg enig med Fredrik07 at vi skulle ta en cachetur i går og kose oss med noen funn. Så sagt så gjort.

Turens mål utkrystalliserte seg fort selv om vi egentlig startet målløst hjemmefra. Vi skulle ta noen cacher lengst sør i Halden kommune samt noen cacher i Sverige på veien dit. Vi endte opp med å logge totalt 29 cacher på denne turen, så målet ble nådd 2 dager før deadline 😉

Underveis tok vi bla noen cacher ved en fantastisk foss rett ved svenske grensen

IMG_0346

Fredrik07 var spesielt fascinert ved alt skummet som dannet seg på elven etter fossen. Utrolig interessant hva barn henger seg opp i ved slike naturperler.

Selve powertrailen vi valgte å ta ble ekstremt lett da det hadde vært snefall gjennom natten, og vi var ikke de første som hadde valgt akkurat denne powertrailen. Det som overrasket meg var at Ugler klarer å lage så store spor etter seg (for de som ikke vet det er Ugle en annen geocacher jeg kjenner fra tidligere).

IMG_0349

Med slike spor å følge frem til hver eneste cache på powertrailen blir jo jobben veldig lett for oss som kommer etter.

Alt i alt ble dette en veldig vellykket (men kald og våt) cachetur for far og sønn, og vi må si oss veldig fornøyde med fangsten for dagen: Et hull i DT matrisen tettet samt målet for 2015 nådd to dager før deadline.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *