Venås hytta

I går, søndag 17 januar, feiret vår cachevenn og kollega Krikasol sin 900 dagers sammenhengende streak, en streak det står respekt av. Jeg er noe usikker på om jeg skal prøve å overgå den, men det hadde vært gøy å prøve.

IMG_1156
Her er gjengen samlet foran bålplassen

Dette feiret han med et event på Venås hytta i Halden, hvor vi var samlet en lite gjeng cachere som trosset kulda, kledde godt på oss, fant fram grillspyd, grillpølser og godt humør.

IMG_1150
En fornøyd Fredrik som er klar for å grille pølse

 

Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder av området rundt denne fine plassen da det tidvis kan være krevende å ha med seg fire barn på vinterevent som ramler rundt i snøen etter at de har tatt av seg votter osv, og da må hobbyfotografen i meg bare ligge i lomma og vente på bedre tider.Men jeg fikk foreviget det viktigste 🙂

IMG_1147
Emil viser fram den halvgrilla pølsa, som nesten var frossen innen han var ferdig med å spise

Og som dere ser, så er barna de viktigste, og da har jeg et lite spørsmål til cacheverden:
Hvor er alle barna deres? Det kan da virkelig ikke bare være vi som har barn i barnehage/skole alder som driver med geocaching.

Ja, jeg er klar over at det til tider kan være ganske krevende å ha med barn på tur, (jeg har fem av dem) spesielt nå som det er så kaldt, men hvordan skal vi få barn som er glad i friluftsliv hvis barna sitter hjemme mens mor og/eller far er ute på tur? Og ikke minst, hvordan skal vi rekruttere nye medlemmer til denne fantastisk morsomme sporten vi holder på med, om de ikke får være med på det som er gøy?

IMG_1148
Frank Olav, midt i maten

Det er nok noen som har gjort seg opp noen tanker om oss når vi er på tur, vi er en stor gjeng som lager mye liv og røre rundt oss, og ungene må være med på mye som for dem er kjedelig med geocaching, nemlig å sitte i bilen og vente på at vi «bare skal ta en boks til», men for å få de med på det som for dem er kjedelig, så må de også få være med på det som virkelig er gøy: Eventer med pølse og bål. Det er den beste gulroten vi har når vi skal ut, og vi skulle så gjerne ønske at flere kunne slenge seg med, å ta med barna når det er eventer. Husk; det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Og det gjelder også barna.

IMG_1146
En kald Solveig som griller plse og samtidig passer på å varme seg selv litt samtidig

Så, månedens oppfordring fra meg: TA MED BARNA UT PÅ TUR, det har de bare godt av. Og join gjerne hashtagene #barnpåtur #barnpåtur2016

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *