FTF

FTF, eller First To Find, er noe en hver geocacher setter ekstra stor pris på.

På fredag skulle vi en snartur til Göteborg, og ca 5 minutter etter at vi passerte Håby så tikket det inn en varsling om en ny boks. Ordene som kom ut av våre munner egner seg ikke på trykk da det var uaktuelt å snu for å være sikre på å komme først.

I Göteborg kom vi en time før butikken vi skulle til åpnet, men hva gjør vel det i en by med så mange uloggede bokser 😉

Det ble ikke mer enn ett funn i Göteborg, men det funnet var verdt den tiden det tok, for kirken var åpen så vi kunne gå inn å titte også, og det var virkelig verdt det, for dette er en av de flotteste kirkene jeg har vært inne i.

På vei hjem så var det kun en cache vi fulgte med på, og det var den ene boksen i Håby som fremdeles var ulogget, og spenningen var nesten til å ta på da loggen ble fisket fram, det kunne jo være at noen hadde vært der og ikke logget på nett enda.

Gleden var stor da vi kom til en ren og fin loggremse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *